ЗА НАС

Ваш АГРОКЛАСИК

АГРОКЛАСИК Е МАКЕДОНСКИ БРЕНД

ЗА ПРОДАЖБА НА КВАЛИТЕТНИ ОВОШНИ САДНИЦИ

СИСТЕМИ ЗА НАВОДНУВАЊЕ И ОРГАНСКО ЃУБРИВО

 

-Започнавме полека но сигурно, во чекор со времето, навлеговме со креативни идеи, работевме напорно и со стил, пред се со врвна услуга и незаменлив квалитет. Светските трендови во денешните глобални текови наложуваат брзо квалитетно и ефикасно услужување во сите деловни сфери, па така и во сферата на земјоделието.

-Брендот АГРОКЛАСИК се има изградено на сегашната супериорна позиција со повеке годишната напорна  работа, со постојано усовршување на работењето и давање достапни услуги и совети од областа на земјоделието. Со висок профенионализам и посветеност во работата, ви овозможуваме преку презентации и стручни консултации да се запознаете со нашите услуги, што понатаму се надеваме ке прераснат во деловна соработка.

 

РАСАДНИК

Ваш АГРОКЛАСИК

ЛИЦЕНЦИРАН ОВОШЕН РАСАДНИК АГРОКЛАСИК

– Расадник Агрокласик секоја пролет и есен ви нуди сертифицирани здравствено безбедни и квалитетни овошни садници. На домашниот пазар нашите садници се препознатливи по ниските цени и високиот квалитет. Ние расадник Агрокласик во текот на целата година договараме продажба на сите видови овошни садници, потоа и физички ги продаваме во текот на есента и пролетта. Кога е во прашање поголема количина садници за подигање на овошен насад, наш совет е да резервирате навреме,т.е пред сезоната за садење бидејки тогаш имате најголем избор и најповолни цени.
– Се консултираме со вас во изборот и видот на садниот материјал, за квалитетот на вашето земјиште, врс основа на агрохемиската анализа на почвата која претходно сте ја извршиле. Во тој случај би го добиле нај адекватното решение за вашиот насад.
– Наша цел е овоштарството во земјава да се движи во вистинска насока и развива на професионален начин, со што би добиле европски стандардизирани овошни насади, како би дошле до овошје кое би било квалитетно убаво, здраво, барано, и исполнувајки ги сите стандарди како за домашните така и за странските пазари.
– Ние ги изготвуваме сите потребни документи за субвенции, односно овозможуваме полесен пристап до програмите на Евро фондовите.

  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4

ПРОМОЦИЈА

Ваш АГРОКЛАСИК

Нашето мото е

КОРЕКТНОСТ, НИСКИ ЦЕНИ И ВИСОК КВАЛИТЕТ

 

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НА САДНИЦИ ДО 30 СЕПТЕМВРИ СЛЕДУВА 10% ПОПУСТ !!!

ДЕКОРАТИВНИ ЈАБОЛКИ
ДЕКОРАТИВНИ ЈАБОЛКИ
ЦЕНА 300 ДЕНАРИ

БРУСНИЦА
БРУСНИЦА
ЦЕНА 300 ДЕНАРИ

ГОЏИ БЕРИ
ГОЏИ БЕРИ
ЦЕНА 300 ДЕНАРИ

СИНА БОРОВНИЦА
СИНА БОРОВНИЦА
300 ДЕНАРИ

НАШИ ПРОИЗВОДИ

НАШИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ТОП 4 НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ ЗА 2013/2014г
АРОНИЈА
ЛЕШНИК
БАДЕМ
ОРЕВ калемен
ПОГЛЕДНИ ЈА НАШАТА ГАЛЕРИЈА СО СЛИКИ И ВИДЕА

КОНТАКТ

Ваш АГРОКЛАСИК

Нашето мото е

КОРЕКТНОСТ, НИСКИ ЦЕНИ И ВИСОК КВАЛИТЕТ

Испратете Порака

Консултирајте се со нас
за да ги добиете потребните информации
најновите промоции и последните активности

се испраќа...

Контакт информации

В Е Л Е С

Телефон: 072 249 180

е-маил: agroklasik@gmail.com

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress